Over ons

2020 is misschien wel het raarste jaar voor de reiziger. Terwijl de meesten van ons de to do lijstjes al aan het maken waren voor hun reis naar zonnige en tropische bestemmingen, zorgde Corona (niet te verwarren met het biertje dat je op dat Mexicaanse strandje dronk) ervoor dat de grenzen dicht gingen en de reisplannen in de koelkast moesten worden gezet.

Maar dit zorgt ook voor nieuwe mogelijkheden! Want terwijl wij steeds verder gingen reizen, vergaten wij soms ook wel even dat wij ook in een supermooi land leven. Daarom hebben wij LocalTraveler opgericht. Op het moment van schrijven zijn reizen naar het buitenland nagenoeg onmogelijk, maar trips in Nederland zijn nog zeker mogelijk! Ontsnap de druktes, ontdek nieuwe plekken en verbaas je op de mooie plekken die wij eigenlijk hebben. 

Lees bijvoorbeeld over de mooie stranden vlakbij de bekende Zandvoortse en Scheveningse kust. Of ontdek de fietsroutes die je zowel met een racefiets als een normale fiets kunt ontdekken. Of huur een auto of scooter en ga iets verder en ontdek de mooiste meren, stadjes en parken die jij nog niet kende. 

Zo zorgen wij er samen voor dat wij reizigers ook in Nederland op avontuur kunnen.

Wil jij ook schrijven over een mooie plek die jij ontdekt hebt? Stuur ons een mailtje!