Pop-up terras ‘Serengeti’: backpack gevoel in Apeldoorn

Serengeti Apeldoorn

Baal jij er ook zo van dat je op dit moment niet kan reizen?! Ben jij ook altijd op zoek naar de leukste hotspots?! Voordat ik je meeneem naar Serengeti in Apeldoorn is het misschien leuk om eerst een klein beetje over mij te weten te komen. 

Ik ben een echte foodie

Volgens mijn vrienden is dit het woord wat mij het best omschrijft. Ik heb de afgelopen jaren overal ter wereld de leukste en lekkerste restaurants ontdekt. In oktober besloot ik mijn baan op te zeggen, mijn backpack te pakken en een jaar door Zuid-Amerika te gaan reizen. Dit was verreweg de beste tijd van mijn leven, maar helaas moest ik door de Corona situatie terug naar Nederland. Ik heb mijn foodie mindset uiteraard niet in Zuid-Amerika laten liggen en ik vind het nu dan ook super leuk om in Nederland lokale hotspots te ontdekken en daar onder andere op mijn Instagram over te posten.

Charlotta Jonas Serengeti

Het backpack gevoel, maar dan gewoon in Nederland

Herken jij jezelf hier wel in? Wacht dan niet en breng een bezoek aan Serengeti. Ik beloof je, je vergeet daar even helemaal dat je gewoon in Nederland bent en het chille backpack gevoel komt echt een beetje terug! 

Serengeti Apeldoorn

Lekkere biertjes!

Buiten borrelen is iets waar ik op reis niet zonder kan en mega blij van word. Bij Serengeti kun je zonder twijfel het ultieme vakantiegevoel beleven. Mijn tip: plof lekker neer op één van de strandstoelen, bestel een heerlijk glas wijn, een ijskoud biertje of een ander verfrissend drankje, schoentjes uit, sluit je ogen en genieten maar! 

Vedett Apeldoorn

Oliftantenplanken

Zin in een snack bij de borrel? De ‘Nacho Wiebre’ zijn echt de lekkerste nachos die ik in Nederland heb geproefd. Buiten dat staan er ook wisselende foodtrucks op het terrein en wil jij je nou echt even in Azië wanen, sla dan zeker de Thaise curry niet over. Ik vind het erg lastig kiezen want de Italiaanse borrelplanken, beter bekend als ‘olifantenplanken’, mag je eigenlijk ook echt niet missen. 

Eten

Helemaal corona proof!

Het fijne aan dit concept is dat het terras ruim is opgezet en helemaal corona proof is. Bij binnenkomst scan je een QR code waarmee je een online Corona gezondheidschecklist invult, mag je met maximaal vier personen aan één tafel zitten en zijn alle looppaden éénrichtingsverkeer. 

Ben je net zo enthousiast als ik geworden en heb je zin gekregen om een bezoekje aan Serengeti te brengen?! Wacht dan niet te lang, want dit pop-up terras is nog tot 1 september open. Woon je niet in de buurt? Niet getreurd, door de ideale ligging naast het station in Apeldoorn zie je Serengeti vanuit de trein al liggen! 

Meer foodie artikelen? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar onze citytrip naar Tilburg!

Lotta

Ik ben Lotta (27) en ik ben een enorme FOODIE. Het gelukkigst word ik van een overnachting in een hostel ergens op een exotische plek op deze aardbol. Je mag mij wakker maken voor een prachtige avocado toast en een goede kop koffie in een hip ontbijttentje.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. […] zoek naar meer leuke plekken in Nederland? Lees dan ook eens onze blog over het pop-up restaurant Serengeti in Apeldoorn of lees alles over uitgaan in […]

Reacties zijn gesloten.