Walk & Bite Tour door Leiden!

Leiden

Naast het feit dat Leiden een populaire studentenstad is, heeft deze Zuid-Hollandse stad ontzettend veel andere interessante weetjes. Wist jij bijvoorbeeld dat de oudste universiteit van Nederland hier staat en dat schilder Rembrandt van Rijn hier is geboren? Mede dankzij de oude binnenstad met mooie grachten en pittoreske straatjes die Leiden te bieden heeft, is dit een stad die je zeker een keer moet bezoeken!

Om Leiden op een originele manier te leren kennen, kun je kiezen om dit via een tour te doen! En nee, daarmee bedoelen wij niet een ultra-toeristische boot of iets dergelijks, maar bijvoorbeeld de tour van Survival Dutch. Tijdens deze drie uur durende tour word je door de zussen Kyra en Caresse meegenomen naar de mooiste plekjes van Leiden en vertellen zij jou interessante en historische verhalen over de stad. Uiteraard komen er ook voldoende leuke feitjes aan bod. Tijdens de tour wordt de trek en dorst tegemoet gekomen en geniet je van Nederlandse hapjes en drankjes bij de lokale horeca. En uiteraard zorgen zij voor gepaste corona-maatregelen. 

Walk & Bite Tour door Leiden

Algemene Tour

De algemene Walk & Bite Tour (€ 40 euro p.p) neemt je mee langs de meest bijzondere plekken van Leiden. Iedereen kan zich aanmelden voor deze tour, waardoor je wellicht ook leuke, nieuwe connecties kan maken! De tour wordt in het Nederlands of Engels gegeven; dit ligt geheel aan de samenstelling van de groep. Je zal tijdens deze tour genieten van borrelhappen en een biertje / wijn / frisdrank. 

Privé Walk & Bite Tour

De privé Walk & Bite Tour door Leiden heeft net dat beetje extra. Naast het feit dat je alleen met jouw vrienden, familie of collega’s bent, wordt de tour gepersonaliseerd naar jouw wensen! Heb je bijvoorbeeld een familiereünie, een teamuitje of een bachelor? Zij zorgen voor een leerzame, maar laagdrempelige tour, waarin quality time tussen jullie onderling een belangrijk onderdeel is. Je hebt zelf de keuze om de tour een bepaald thema te geven, zij regelen de rest! Als herinnering aan deze tour (en om samen later nog eens na te genieten), krijg je achteraf een online fotoalbum opgestuurd.

Zo zorg je er dus voor dat je Leiden op een manier ontdekt die je misschien nog niet kende. Voor meer informatie kun je hun een mailtje sturen. Je kunt ze ook op Instagram vinden!

En vergeet ons ook niet te volgen op Instagram en Facebook!

Nicolas

Nicolas is a half French/Dutch, sour candy loving, book reading, enthusiastic and open-minded world traveler. Nicolas enjoys his time researching new travel destinations in or outside the Netherlands. If you cannot find him in the Netherlands, he is probably exploring the rest of the world, where he is reliving memories from the times he lived in the United States of America, Australia, Malta, United Kingdom, Czech Republic and France.

Aanbevolen artikelen