Een fantastisch dagje naar WONDR Experience!

WONDR Experience

Zou jij ook weer eens heerlijk als een kind in een ballenbak willen rondspringen? Of zonder gêne van een glijbaan glijden? Om dit nu in een speeltuin te gaan doen, is wellicht een beetje raar, maar goed nieuws; sinds kort heb je in Amsterdam de WONDR experience!

Bij WONDR Experience kun je je heerlijk uitleven in de eerste experience playground van Amsterdam. Beleef een wereld vol kleur en sensatie die al jouw zintuigen prikkelt. Er zijn verschillende ruimtes waar je van alles kunt doen, zien en horen. Vandaag neem ik je mee in deze prachtige wereld waar je pure blijdschap ontwikkelt en waar je je fantasie de vrije loop laat. 

Een droomwereld

WONDR experience wordt niet voor niets een experience playground genoemd. Zo heb ik een heerlijke duik genomen in een zwembad vol roze marshmallows en voelde ik me een prinses onder een glinsterende hemel. Het is net of je in een droomwereld terecht komt. In een andere kamer kon ik niet op van geluk. Vroeger mocht ik nooit op de muur tekenen van mijn ouders (niet heel gek natuurlijk), maar hier mag dat wel! Op de muren stond een kleurplaat en die kon je inkleuren met een reuzenpotlood. Makkelijk is het niet, maar het is me gelukt om iets te kleuren. 

Paarse pracht

Daarnaast is het ook een hele leuke plek als je fan bent om mooie Instagramfoto’s te maken. Waan je in een grote ballenbak met gekleurde ballen of maak een leuke actiefoto of video op de hemelse schommel. Een andere kamer was he-le-maal paars. Ik kon hier alles pakken om de leukste of gekste foto’s mee te maken. Zo waren er paarse kledingstukken die ik aan had getrokken en ik heb op een paarse scooter gezeten. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Ik heb in ieder geval nog nooit zoveel paars in mijn leven gezien!

Maak je eigen gifje 

Het allerleukste is nog dat je op bepaalde plekken superleuke gifjes kon laten maken. Het enige wat ik hoefde te doen was een QR-code scannen. Vervolgens even leuk poseren of een gekke beweging maken en het gifje is klaar. Deze kreeg ik aan het einde van het museum naar mijn mail gestuurd. Zo heb ik nog leuke herinneringen aan een dagje Wondrexperience. Het is een tof museum om naar toe te gaan en je zou het bijvoorbeeld ook best goed kunnen combineren met een bezoek aan This is Holland, als je toch al in Amsterdam bent. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

En vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook!

Melissa

Mijn naam is Melissa, ik ben 26 jaar oud en opgegroeid in het altijd gezellige Brabant. Mijn passies zijn schrijven, reizen, koken en gamen. Verder ben ik een enorme kattengek en ga ik er graag op uit om vanalles en nog wat te ondernemen.

Aanbevolen artikelen