Stay at home tips: Silent Disco, Online Borrelen & een Lama!

zoom lama

Gister en eergisteren kon je al een paar van onze tips lezen om deze gekke tijd toch goed door te komen. Maar we zijn nog niet klaar! Vandaag hebben we het over een silent disco, online borrel en geiten!

De dance like nobody is watching; De silent disco

Jaaa DANSEN!! Dat hebben we allemaal zooo gemist! En dan natuurlijk vooral de beste dansmoves van je vrienden. Waarom niet zelf iemand inhuren die digitaal plaatjes gaat draaien voor jou en je vrienden? Een uurtje, even helemaal los op de beste hits die je kent. Oordoppen in en gaan. Met of zonder Zoom. Of misschien hang je zelf de DJ uit en nodig je gewoon iedereen uit te komen dansen. Beste outfit aan, volume op 100 en nummers aanvragen maar. Dus dance like nobody is watching! Hier kan je natuurlijk ook leuke thema’s aan hangen en het zelfs combineren met de stay at home kroegentocht.

silent disco
Missen jullie dit ook niet?!

Als je hele leuke buren hebt, kan je natuurlijk ook altijd een silent disco overwegen, waarbij je die kan inhuren en jij en al je buren in een straal van 500 meter zo een koptelefoon op krijgen en vanuit de tuin/balkon even goed kunnen dansen met elkaar (oud en nieuw tip!). Toch een beetje samen idee om op dezelfde nummers los te gaan, zonder dat de hele straat wakker ligt!

Online borrelen

Ja, die is al vaker voorbij gekomen en de online borrels via Zoom zijn toch gewoon net wat te ongemakkelijk.. maar wist je dat er ook echt ‘borrelapps’ zijn. Daarin kan je echt met een grote groep borrelen, maar kan je ook even 1 op 1 of in een kleiner groepje met mensen praten. Je bent dan een soort wandelend computertje in een Sim City stad, en je kan dus ook met onbekenden borrelen (zoals vroeger weet je wel, dat je met allemaal mensen in een kroeg stond die je ook niet perse allemaal kende) maar waarmee je dan, doordat je letterlijk rond loopt, wel mee in gesprek kan komen. Oke, toegegeven, het is en blijft niet helemaal de real deal, maar, het proberen waard! Voorbeeld is borrel.app.  

borrel.app
Soort van Sim City, maar dan net even anders!

Je vergadering net wat leuker maken; nodig een geit uit

Soort van off topic, maar stel dat je je saaie zoomvergadering nou iets leuker wilt maken, nodig dan een lama uit om mee te doen. Haha, nee dit is geen grap en kan echt, via Sweetfarm. Hier kan je een lama of een geit, 10 minuten of een half uur mee laten doen met je vergadering. Je sponsort niet alleen een goed doel hiermee, maar zorgt ook even voor wat afleiding tijdens die eeuwige zoomsessies 😉

Dat was onze mini-serie! We hopen dat we je toch een beetje hebben kunnen inspireren. Zoals je ziet hoeft een lockdown namelijk helemaal niet supersaai te zijn; je moet alleen even omdenken! Wat zijn jullie beste stay at home tips? Laat het ons weten!

En vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook!

Yonne

Hallo!

Ik ben Yonne, houd van buiten zijn en reizen! Weekendjes weg, steden trips, buiten zijn; nieuwe plekken ontdekken is eigenlijk wat ik het liefste doe. Vooral alle leuke tentjes (eten! drinken ook grote hobby). En nu is dat in plaats van in het buitenland Nederland geworden. Ook heel leuk, want na in Midden Amerika gewoond te hebben, en in de Filipijnen voor een paar maanden, is het thuisland ontdekken eigenlijk ook een grote ontdekking. Daarnaast sport ik graag, hardlopen, fietsen, en waren festivals ook een grote hobby. Muziek op de bank en wijntjes proeven kan gelukkig ook thuis, dus daar genieten we nu van. Stay safe en geniet van ons kikkerlandje.

Aanbevolen artikelen